Update

Det har hänt en del och jag känner att jag inte riktigt hunnit blogga så mycket som jag velat.

Jag har ändrat lite i mina vitaminer sedan min mage protesterade, då får man backa några steg och ta lite i taget. Magen har dock blivit lite bättre men jag känner mig som en gasballong istället så nu är det totalt glutenfritt ett tag. Jag provade nämligen att äta pitabröd och baugette till några middagar och det kan vara det eller PMS-Monstret som bygger om igen? Det är ju så olika månad till månad så det är ju inte det enklaste att lista ut vad det kan vara. Jag har i alla fall dragit ner på vissa vitaminer och mineraler och får ta det efter vad magen orkar med.

Jag har dessutom nu gått upp till att jobba halvtid, trodde det skulle dröja längre men ingen är gladare än jag. Jag har kommit en sjukt bra bit på väg. Men i samband med det här ska jag även göra en utredning eller en oberoende bedömning ang. mina begränsningar som kvarstår.

Bara hur läkarna formulerar sig i journalerna kan försvåra en hel del. Jag träffade min läkare igår och innehållet i min sjukskrivning har nu ändrats. Äntligen! Jag har fibromyalgi, pms och utmattningssyndrom. Jag VET att det här kommer att ge med sig ju mer min kropp får vila och återhämta sig. Med rätt kost, vila, ingen stress och lyhördhet på kroppen tillsammans med tillskott som jag har brister på så kommer det bli kalas och jag är ju på god väg. Det finns ytterligare en ingrediens som krävs, kanske den svåraste, vilken är tålamod.

Jag och tålamod har bara varit vänner vad det gäller barnen, jag har aldrig haft problem att vänta eller låta de utforska. Det har fått ta den tid det tagit. När det dock gäller mig själv så var jag och tålamod inte vänner någonstans. Alla Quick fix var välkomna, jag hade inte tid att vara sjuk, vila eller lyssna på mina egna behov. Det var ju totalt fel och alla runt om mig blev lidande den dagen jag satte tänderna i tegelväggen. Spottar fortfarande murbruk, inte lika stora bitar men det är ju rätt grusigt i käften fortfarande 🙂

Nu gäller andra bullar, det är min kropp som bestämmer inte min vilja. Något jag varit tvungen att ta till mig och lära mig. Den hårda vägen. Idag är jag dock glad för att jag gjort det och jag måste dagligen väga en massa valmöjligheter för att det ska bli så bra som möjligt.

Till skillnad från den perfektionist jag VAR så får Du nu ta mig precis som jag ÄR. För jag är bra på att vara precis som jag är, det är du med 😉

Vad säger du?