Uppdateringsproblem

Jag har haft problem med att publicera inlägg de senaste dagarna 🙁 men nu gick det jag skrev i måndags ut.

Idag åkte jag och Lelle in på mitt viktiga möte. Någon som lyssnade och förstod, som vill hjälpa mig att återhämta min utstressade kropp 👍

Jag fick enormt beröm för det jag åstadkommit hittills, med kostomläggning, kosttillskott, omvärdering av min vardag och tillvaro. Men jag har en lång bit kvar till det optimala.

Jag tyckte att det var svårt att fastställa hur mycket av alla vitaminer, mineraler och fetter jag skulle stoppa i mig. Allt inom vården, apoteket, dietister och hälsokost utgår ifrån RDI (rekommenderat Dagligt Intag), jag behöver veta vad jag individuellt behöver så jag bokade tid för specialist hjälp.

Mitt blod är nu påväg till Tyskland för att de där går in i cellen (till skillnad från svensk sjukvårds prover som tas i serum) och kontrollerar vid det här fösta steget alla mina vitaminer, mineraler, fetter och D3 (?).

Om tre veckor har vi tid igen, då vet vi vad jag behöver i kost, tillskott och annat. 👍 Tills dess får jag byta ut min hälsosamma gröt till ännu hälsosammare 😱
Ännu ett steg närmare optimal hälsa.

Men även månen har sin baksida, det här kostar skjortan 😱 Så nu får det gärna ramla in en gåva från någon som tycker att jag är både värd det och i behov av det. :mrgreen:

Jag fick iallafall mitt första julkort från rara Filip. Änglas pojkvän och Ninas son. Gull-unge!!

Postat med mobilen

Vad säger du?