Framtidens hem – Sponsrad video

Vad tror du om framtiden med ledordet Inredning?

Jag tror och hoppas verkligen att framtidens kök kommer ge oss “Träbordet” som det talas om i videon nedan, IKEAS “Vad gafflar du om”.
Det vore ju underbart, för mig som inte gillar matlagning och där min så stora kreativa ådra aldrig känt sig hemma, om man kunde lägga upp ingredienser på bordet och får förslag på mat.

Jag tror att det skulle gynna både ointresserade, intresserade samt miljön, med tanke på hur mycket mat som verkligen slängs för att kreativiteten har sinat när man tittar på det som redan finns i kylskåpet. Det finns ju säkerligen massor som man skulle kunna laga med det som redan finns hemma, utan att behöva komplettera. Det har man ju faktiskt sett i vissa tv-program.  För att inte tala om vad det skulle kunna göra med gemenskapen i en familj. Man slipper hänga med recept framför paddan och barnen kan få delta med vägledning och kreativitet (som en annan faktiskt saknar), dessutom inte behöva bränna sig på plattorna. Det där bordet kommer jag att köpa, om jag inte är allt för gammal och skruttig när det kommer.

I övrigt då? Vad saknar du i ditt hem som ändå är en smart lösning? Jag känner direkt att min garderob jätte gärna får sätta ihop förslag på outfits, där är jag inte heller den bästa.

Är man lat när man önskar sig sådant eller är det varmt välkommet att faktiskt ta hjälp utav tekniken på de plan man inte känner sig bekväm i? Jag välkomnar det. Det gör vi ju redan i form av miniräknare, torktumlare och en hel del appar.

Vad tycker du och vilken inredning skulle du önska kom i framtiden?

 

Sponsrat inlägg

Vad säger du?