Granit i inredningen

Åter igen har jag inspirerats och den här gången av pricken över i för köket, nämligen arbetsbänkar och bänkskivor.

Bänkskivan är något som man kanske inte alltid reflekterar över, om man inte är inredningsskadad som jag, men det är ack så viktigt. Det är tyngden, materialet, glansen eller mattheten som faktiskt får binda ihop säcken av köket. Ska det vara så ska det vara av de som kan. Att special beställa en skiva är ett måste men innan dess kanske man ska ha ritat sitt kök och tagit med alla material, kontraster i färg och struktur för att låta någon skapa just den helheten.

Det är ju inte bara i köket som man kan använda sig av detta, mycket viktigt att ta med. Man kan ju faktiskt ha skivorna framför den öppna spisen, i badrummet och man kan ju till och med skapa hela möbler av detta material.

Jag låter mig och er inspireras av följande inspirationsbilder och med det så har jag tagit hjälp av experter och lånat bilder från just granitexperten.

23

Alla är vi nu med på att marmor tagit sig in på inredningslistan igen.

22

Det är ytan som gör det 😉

29

Snygg helhet med snygga kontraster, enligt mig.

04

Min favorit!! Hur macho är inte detta kök? Det är både vågat, trendigt, stilrent och vad är det som egentligen gör köket och skapar dess helhet? Jo, bänkskivan. Told you 🙂

Bilderna är lånade och inlägget är sponsrat av: Granitexperten

 

 

Vad säger du?