Inspiration – Trädäck

Jag kan inte, så här dagen före nyårsafton, undvika att se framåt. Längta till sommaren, värmen och gemskapen som den bringar.

Vintertiden hämmar oss från att spontant umgås och fylla våra dagar med spontana stunder. Alla kurar ihop sig och går i vila, vilket inte heller är helt fel om jag ska vara ärlig. Men nu när snön äntligen är här så har man längtat färdigt, den kom efter jul och därefter längtar jag till sol, gräs och värme. Har inte snön kommit innan jul så kan det lika gärna vara.

När jag längtar har jag lättare att inspireras och nu ramlade jag in på trädäck, trots att Snickar Lelle redan färdigställt vårat. Men det finns ju så många varianter av trädäck och man kan ju faktiskt hela tiden utveckla.

Nu på morgonen hittade jag till TimberTech och lät mig inspireras. Otroligt fina trädäck och mycket mer.

Jag föll för två trädäck, trots att alla var fina. Men dessa vill jag spara till min MoodBoard.

573-jpg-800x380

Den här har sina lockelser i: Inbyggda planteringar och den gråa, naturliga färgen. Jag skulle dock vilja ha endast ett träd som var inplanerat i trädäcket, inte en hel plantering.

tf-2013-serger-800x380

Denna har sina lockelser i: Den gråa, naturliga färgen, inbyggd trappa med kontrast planteringar.

Trädäck är sommar för mig och ju mer välplanerat ett trädäck är efter det befintliga huset, desto vackrare. Jag sparar dessa inspirationsbilder.

Har du trädäck?

Bilderna är lånade från TimberTech

Vad säger du?