Luftvärmepump

Nu tipsar jag er husägare, husbyggande och planerande husköpare om något jag själv kommer att ha i åtanke den dagen det är dags att tänka på hur man smart och enkelt ska ha behaglig värme i sitt hem. Jag gillar ju det där med smarta lösningar.

Nu är ju kylan här så det för mig till tankarna på att det faktiskt är nu man vill kunna kontrollera att det är varmt och behagligt, att tänka steget längre är något som är oerhört intelligent när man har hus men även om man äger ett sommarhus. Om vintern vill man ha varmt och om sommaren kanske lite svalare.

Nu på morgonen vill man ju att bilen ska vara varm när man sätter sig i den, man kan ju då via en app slå på värmen i bilen så att den är behagligt varm lagom tills man ska åka. Den intelligenta lösningen kan du även ha i ditt hus eller sommarhus. När du är påväg till sommarhuset när det stått tomt en längre tid, tar du fram appen och slår på värmen så att det är lagom varmt tills du kommer fram. Ska du åka på semester och inte vill att huset står och pumpar värme för dammråttorna så sänker du enkelt värmen via appen.

Appen larmar också om något skulle vara galet med värmen, som ett strömavbrott eller liknande. Det gillar jag!!

Klicka på videon så förstår du vad jag menar 😉

 

 

Inlägget är sponsrat

Vad säger du?