Campingtips – Sponsrad video

Just nu ligger reklamfilmer mig varmt om hjärtat. Humoristiska ska de vara. Man minns humoristiska reklamer. Produkten, företaget och handlingen.

Nu har Ö&B sin nya reklamfilm rullandes och jag gottar mig i spartips, under campingförhållanden. Vi alla har väl varit där någon gång, i camping sitsen. Man sparar vatten till disken man snålar med vatten för att det inte är en självklarhet. Engångs produkter är faktiskt oerhört uppskattat.

Jag känner igen det där ifrån somrarna i bussen, lite. Lelle säger att jag alltid gör av med för mycket vatten men jag vill ju att sakerna ska bli rena. Jag vill själv vara ren. Då går det vatten. Första året hade vi engångsprodukter som vi dock har bytt ut till annat nu, eller rättare sagt kompletterat med annat, så självklart finns det papptallrikar och plastmuggar kvar. Det går inte att diska morgon, lunch och middag.

Vad det gäller maten så har vi dock inte tagit till oss det smarta spartipset 6i1-korven, kanske ska ta och prova den till nästa sommar. Jag som gillar att ge min kropp näring kommer nog inte att greja den. Jag får bli blåsaren.

Jag binder fast en korv vid varje familjemedlems näsa på morgonen så slipper jag både laga mat och diska samtidigt som familjen är konstant mätta hela dagen och vi spar in tid som vi kan använda till att umgås istället. Vill jag då spara in ännu lite extra så kan jag ju låta dem sitta kvar över natten och låta familjen lukta på dem nästa dag också. Då har jag ju sparat dubbelt så mycket. Undrar just hur länge en varmkorv håller sig fräsch under näsan. Äh, när den börjar hänga lite så får jag väl knyta dit en bulle som omväxling.

Det blir fler roliga aktiviteter nästa sommar, barnen. Vi kommer ju kunna lägga pengarna på tivoli och annat. Perfekt plan!

Engångs grejerna köper vi som vanligt på Ö&B, såklart. Där sparar man ju alltid.

Sponsrat inlägg

Vad säger du?