Comviq & Charlotte Perrelli – Sponsrad video

Karim och Christer har slagit sig igenom TV rutorna och fått sin självklara koppling till Comviq reklamen. Nu är de här igen men tillsammans med, den faktiskt oväntade, Charlotte Perrelli. Åtminstone blev jag överraskad.

För mig har Charlotte alltid varit en jordnära person som med sin fantastiska röst och leende gjort sig själv till en självklar artist hemma i husen. Jag gillar henne för de egenskaperna och jag tycker absolut att hon platsar även i denna oväntade miljö, tillsammans med Karim och Christer.

Christer, som verkar lite såld på Charlotte, lämnar motvilligt hennes sida.

I nästkommande reklam vill Karim lära henne att sjunga hans och Christers klassiska låt, vilket hon gärna också vill. Karim försöker att bli av med Christer för att lägga all fokus på Charlotte men utan framgång.

Vad säger det här om Comviq enligt mig? Budskapet kan vara lite luddigt men när man grunnar på det en stund så skulle jag vilja säga: Comviq passar alla! Oavsett klass, bakgrund, personlighet. Comviq kan dessutom vara ett verktyg att föra människor samman och ta del av varandra.

Jag gillar Comviq, har alltid fungerat. Inget strul och tänk så många stunder det har byggt en relation till en annan i min närhet. Ett enkelt val när barnen ska börja ha mobiler också. Tummen upp för Comviq.

Vad tycker du om reklamen?

Sponsrat inlägg

Vad säger du?