En Suprise

Nu är planeringen i full gång, rum på hotell bokat och inväntar alla inbjudna att boka sina.

Lelle tror att vi som familj ska åka på en hotellövernattning under våren men det kommer inte riktigt bli som han tänkt sig. Kan dessvärre inte gå in på detaljer, han kan ju faktiskt få för sig att gå in och läsa min blogg….inte helt tänkbart men det finns en viss risk. Så det kommer ni att få veta senare i vår.

I samband med denna Suprise funderar jag på om man ska baka in ytterligare en överraskning. Jag hittade www.upplevelse.com och fick idén om att utöka suprisen lite. Det var ju en så enkel sida att finna upplevelser på och eftersom hela den här suprisen handlar om att uppleva ett dygn tillsammans och därigenom skapa minnen så vore det ju förträffligt om man kunde klämma in ytterligare en upplevelse.

Sajten var enkel att söka på, lättförståelig och kategoriserad genialt så jag fann en 50-års present som verkligen skulle kunna passa honom.

whiskey-stor

Whiskey provning! Han älskar whiskey och jag misstänker att jag inte kommer att se så mycket av honom när Suprisen verkligen avslöjats så det vore ju kanon. Jag skulle dock ha velat boka hela upplevelsen direkt på sajten så att det var klart när vi kom till orten och alla fick sina platser. Om jag bestämmer mig för att boka, när jag vet hur många som vill och kommer, så är det nog bara att kontakta dem. Eller så köper jag det och bokar själv, lägger tillbaka upplevelsen i den fina asken och skickar det till hotellet. De får sedan placera upplevelsen på sängen.

Det verkar som om jag har en plan!

Nu fortsätter min brain-storming och tar ytterligare form. Damerna i detta sällskap är nog inte intresserade av detta, vi kanske skulle ta och ha en egen upplevelse. Karlarna åker på sin provning medan vi kärringar försöker göra oss snygga med make up & färganalys. Det vore ju något.

makeupfarg

Då skulle vi bara behöva tänka ut en plan för barnen, en barnvakt som har påskäggsjakt kanske??

Vad tror ni? Det skulle väl kunna vara något?

Bilderna är lånade från: www.upplevelse.com

Vad säger du?