Håll formen – Sponsrad video

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag älskar reklamfilmerna från Ö&B numer. Deras satsning på förändring av dessa är lysande. Humor är som sagt den hemliga ingrediensen, också i förhållandet mellan ett företag och konsumenterna.

Att de både har billiga och bra produkter gör att jag är en av dessa konsumenter. Ni har väl inte missat det senaste spartipset? Eller det där med att lägga in träningen i vardagen?

Skådespelaren Ola Forssmed tycker att gymkort är en onödig utgift. Samtidigt älskar han att träna. I filmen ser vi hur han lyckas hålla formen och samtidigt spara en slant. Det finns ju enklare sätt att spara på…

Själv är jag nog rätt kass på det där med träning, mycket p.g.a. att kroppen inte orkar, men försöker intala mig att allt jag gör i vardagen bidrar med sitt. Jag tar trapporna upp till bilen, jag springer omkring i våra lokaler på jobbet, klättrar på stegar för att nå produkter på lagret, använder mitt stå-skrivbord för att variera kroppens position och hållning, många upprepningar vid tryckmaskinen. För att inte tala om den senaste veckan när jag haft alla möjliga pilates ställningar när jag skruvat möbler och flyttat runt på dem sen. Varje dag lyfter jag kartonger upp och ner, antingen för att det har anlänt produkter från leverantörerna eller för att känna vikten när jag ska boka en leverans som ska iväg.

Jag tycker nog ändå, när jag summerar en dag i min vardag, att jag faktiskt har en hel del träning i den ändå. Att sedan springa på gymmet är överreklamerat. Jag spar ju både tid och pengar. Pengar som jag sedan får mycket mer för på Ö&B 😉

Kanske ska snappa upp en och annan dam vid övergångsstället när jag går till butiken 🙂

Sponsrat inlägg

Vad säger du?