Healthy teeth with Bluetooth – Sponsrad video

Nu har vi utvecklats lite till på 2000-talet. Vad har inte Bluetooth i dagens samhälle? Hittills var det tandborsten men nu är den här, den smarta tandborsten med Bluetooth. Självklart från Oral-B.

Den här smarta grejen har en app som säger till dig om du borstar för hårt, när du ska byta område i munnen och din tandläkare kan dessutom få statistik på din tandborstning.

En revolutionerande nytt sätt att ta hand om din munhälsa, inte bara tar bort mer plack, men också eliminerar tvivel om du faktiskt missat någon tand.

Ladda ner Oral-B app på din smartphone och ansluta med Bluetooth för att få feedback i realtid på dina borstvanor.

• Tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste
• Kliniskt bevisat överlägsen 3D Cleaning Action oscillerar, roterar och pulserar att bryta upp och ta bort mer plack än en vanlig manuell tandborste
• Uppladdningsbart med 5 lägen: Dagliga Clean, Gum Care, Känslig, Whitening, och Deep Clean
• Känner när du borstar för hårt med trycksensor alert
• In-hantera timer pulser var 30 sekunder för att låta dig veta när du ska byta områden i munnen
• CrossAction runt borsthuvud med perfekt vinklade borststrån för en exakt renhet

Hade den talat om ifall man hade kariesangrepp (början till hål) så hade det varit något för mig eller om den kunde tala om ifall jag hade mat mellan tänderna efter lunchen. Men jag kan inte sticka under stolen med att jag är imponerad. Den här är ju ur en förälders perspektiv en grym kompanjon för att hålla koll på barnens tandborstning. De kan ju i alla fall inte lura en att de har borstat tänderna genom att bara blöta borsten. Så det kan faktiskt vara en investering.

Själv införskaffade jag nyligen en eltandborste, som jag och Ängla använder. Lelle är föråldrad och vägrar rova nya tekniska saker, han blippar inte ens i mataffären. Oliwer stöttar sin manliga familjemedlem genom att insistera på att en manuell tandborste är minst lika bra.

Har du testat den nya tandborsten? Vad tyckte du?

Kolla vad den kan:

Sponsrat inlägg

Vad säger du?