Lets Talk – Sponsrad video

Ängla har en kompis som bor i Rumänien, som har en svensk bonuspappa. På somrarna är hon på semester här när “pappa” jobbar på huvudkontoret. Ängla och hennes kompis har svårt att verbalt prata med varandra men klarar sig bra med tecken- och kroppsspråk för att förstå varandra.

När man ser dom leka, bada och umgås kan man inte tro att dom inte verbalt kommunicerat. När hennes kompis äter middag eller sover över hos oss pratar vi mest engelska. Låter som en tillplattad grötpåse men vi gör oss förstådda och vi förstår henne. När vi träffar familjen i helhet på stranden så pratar hennes mamma bättre engelska än vad jag gör.

När dessa två tjejer får möjligheten att se och prata med varandra på facetime, glittrar det i ögonen av lycka. Än så länge har hennes kompis brist på mobiltelefon och kan därför inte prata så ofta. Nu har Läkerol tagit fram en app för dom som har svårt med svenskan, som ger en svensk möjligheten att lära en utländsk det svenska språket, på ett lite roligare sätt.

Än vet vi inte riktigt hur appen fungerar till fullo men det ska bli spännande att prova den på dessa två tjejer som funnit varandra.

Har du testat appen som videon visar?

Sponsrat inlägg

Vad säger du?