Mjau – Sponsrat inlägg

Jag har haft katt en gång i tiden, när jag var runt 16-18. De var “sommar-katter” på Öland. Sommar-katter är de katter som turisterna skaffade sig under semestern men som sedan lämnades kvar 🙁 Ja, det händer faktiskt. Varför gör man så? Det är hemskt!

Min första katt hette Mysan och var min lugna, fina och trogna katt. Hon följde mig till affären, väntade utanför och följde mig hem. Sedan hittade jag en kattunge i smällkalla vintern. Med löss i pälsen och ögoninflammation från helvetet. Den var så lite och hade nog inte fått mat på väldigt länge, hans mage hade svullnat. Jag tvättade honom och vårdade honom. Han fick heta Tyson och hans mage förblev stor.

Jag är nog mer en katt-människa än en hund-människa.

Syster Mixia har tre katter, de få nu vara mina favoriter när det gäller katt. Tre katter med något udda personligheter 😉

Jag kom att tänka på katter när jag såg Mjaus nya reklamfilm för naturliga smaker. En vacker reklamfilm, så fint gjord (om man som jag, utan katter, tittar på reklam och dess utförande 😉 ) Men budskapet är också något man som kattägare bör känna för, ge katten mat med naturliga råvaror.

 

Inlägget är sponsrat av Mjau

Vad säger du?