Multitasking – Sponsrad video

Multitasking var mitt förnamn förut, nu försöker jag göra en sak i taget.

Inför julen skulle jag faktiskt behöva slå på min multitasking-ådra för att faktiskt få julen iordning men som tidigare sagt så får det bli som det blir. Jag låter mig dock inspireras av Ö&Bs nya reklamfilm om just multitasking. Tänk om man hade förberett salladen, dock innan man gjort exakt likadana högar under realtid. Haha. Känns som lite dubbelarbete.

Men att jobba dubbelhändigt för att få båda gardinlängderna uppsatta samtidigt vore något, precis som han får staketet att bli färdigt. Nu är ju jag ingen trummis så jag överlåter staketet till snickaren här hemma.

Ett besök på Ö&B för att köpa alla juldekorationer samtidigt och spara pengar känns väl ändå som multitasking?

Jag skulle behöva mig ett besök där inom snar framtid för att inhandla en ljusslinga och lyktor till staketet. Sen ladda på med lite annat smått och gott. Man hittar alltid något man behöver eller någon annan behöver. Perfekt, då fick jag in julklappshandlingen samtidigt. Lite mer multitasking-bonus till mig. Haha

Pratade med syrran igår som först satte upp röda julgardiner och insåg att NÄ, det där gillar inte jag och började stryka vit/grå julgardiner istället. Hon ligger definitivt inte på någon multitasking lista den. Eller när jag tänker efter så kanske hon gör det. Hon satte kanske upp de röda gardinerna i ett annat rum? Då ligger hon helt klart bättre till än mig vad det gäller multitasking i julförberedelser. Tror till och med at hon och barnen har multitaskat fram glaserade pepparkakor redan.

Shit, jag måste börja multitaska mer!

Multitaskar du inför jul? Har du hittat något på Ö&B som du kan tipsa mig om?

Sponsrat inlägg

Vad säger du?