Upp till ytan & spräcka bubblan

Jag har fått oerhört mycket beröm för inlägget Ytlighet där personer ifrågasätter varför jag inte lägger ner min tid på att skriva en bok istället.

Skulle mer än gärna vilja, jag har så mycket Skit i mitt bagage, eller rättare sagt en ren och skär sanning som omvärlden skulle behöva bli varse om. Så att någon får upp ögonen och ser att saker och ting har en förklaring, att samhället, föräldraskap, sjukvård och mycket, mycket annat behöver förändras. Men det finns orsaker till att jag inte skrivit boken (trots att det ligger påbörjade manus i mina lådor) och det är för att:

– Jag har så många ämnen (som går in i varandra) att jag inte vet hur jag ska organisera upp dem.

– Jag måste vara beredd att öppna mitt innersta jag och dela med mig av mitt sårade och ärriga liv.

– Trots att jag står för det jag tycker och kan medge att jag kan ha fel så måste jag vara beredd på debatt i de ämnen jag tar upp.

Men jag tror att jag börjar närma mig 👍 För ett tag sedan så lade jag upp en ny kategori i här i bloggen: Min biografi där jag tänker placera just sådana ämnen. Där är det rent och skärt Jag!

Att jag har gjort det är just för att jag vill dela med mig av mina erfarenheter på gott och ont. Få ämnen upp till ytan och spräcka några av livets bubblor, känsliga som ytliga. Och om ni vill så debatterar jag gärna så långt jag orkar. Är det något jag lärt mig så är det att sålla, vi har inte alla samma värderingar och synsätt på saker men vi har alla rätt att säga vad vi tycker och vi kanske kan lära av varandra 😉

Men att jag också valt att göra så är för att jag samlar mitt liv och min vardag här i bloggen, en plats där jag kan gå tillbaka och minnas, mina barn kan besöka och få svar den dag jag inte längre kan svara på deras frågor och mitt älskade 💕 och underbara barn kan gå in och alltid få veta hur mycket jag älskar dem. Men också för att ge mina tips och råd till er, samla mina intressen och önskningar. Mina fina och mina klagande stunder. Mitt unika liv helt enkelt 👍

Vill ni inte läsa det “djupa” så väljer ni bara någon annan kategori än Min biografi 😉

Nu kör vi! 🙌

Postat med mobilen

Vad säger du?