Armband med visdomsord…

i en fin spontan tanke var vad som låg hemma i min fruktskål på köksbordet i fredags.

Armband1

Det är sådana saker som träffar mig rätt i hjärtat. Spontan omtanke, kanske för att jag är så kass på just det själv. Jag skulle verkligen vilja ha den egenskapen själv, att bara för att visa med en liten sak att en person betyder något i mitt liv. Bara för att…

Ängla besitter den egenskapen och den har hon nog ärvt av sin pappa som faktiskt då och då kan få sina infall att ge mig en spontan fin tanke. Dessvärre har jag den senaste tiden upptäckt att både min “Frieri-ring” har tappat sin sten 🙁 och min “Ring-från hjärtat” har tappat sin sten i form av just ett hjärta.

De som känner mig, om jag inte redan nämnt det i bloggen, så bär jag vara smycken med mening. Så lite historia bakom mina smycken:

Jag bär en tunn, tunn guldring jag fick av en barndomsvän i 7:e klass. Min “Kärleks-ring” som jag fick av Lelle när han kom hem från Thailand i början av vårt förhållande, i den guldringen sitter sju små stenar. Min förlovningsring som har inristningen: Min puzzelbit. Min “Frieri-ring” fick jag när Lelle överraskande och planerat friade till mig på en nästan tom restaurang med underbar utsikt, rosa champagne och jordgubbar. Min “Ring-från-hjärtat” fick jag av Lelle när han hade sin mindre hjärtinfarkt för några år sedan. Ett bra tag bar jag också Lelles tumring på min tumme, den ramlade dock av när jag blev sjuk och smal.

Mitt namnhalsband med tre ringar där varje ring har ett namn: Lelle, Oliwer och Ängla, som jag köpte till mig själv för födelsedagspengarna jag fick från mina kära svärföräldrar.

Mina armband är ett Pandora armband med, för närvarande, 2st berlocker i form av ett litet hjärta med stenar på vardera sida. Delar man hjärtat så står det You i den ena delen och Me i den andra. Den andra berlocken är i form av Amour. Amour brukar jag skoja om. Han stör mig för att jag fastnar i allt med hans vingar men jag tycker om honom för att han är fin, som min kärlek till Lelle. Ibland kan han reta gallfeber på mig men jag älskar honom trots det.
Mina pärlarmband, svart/vita med texten Forlife på det ena och Fuck PMDS på det andra. Forlife är en insamling för cancerforskning som några närstående till cancersjuka startat då de fått se sjukdomen på nära håll. Vill du stödja deras insamling så kan du läsa mer om det i mitt tidigare inlägg om ForeLife – Zero Cancer.

Nu till “Det-fina-spontana-tanke-armbandet” som låg där på lunchen i fredags. Ett rosa pärlarmband med texten Enjoy the Little things. Det fick jag i från min vän Carolina, som också bloggat här på UNIQE. Jag tackade från hjärtat och frågade varför, jag fick svaret: För att Du är Du!

Armband

Bara för att!

Vad säger du?