Bad hairday every day

Börjar som vanligt med att be om ursäkt när det gått en längre tid mellan bloggandet, som vanligt har det varit vardagen som kommit emellan. Något som jag tänker sluta ha dåligt samvete för men fortfarande ha en längtan och önskan till att kunna få att kombinera med mitt bloggande.

Jobb och familjen går före.

På det personliga planet så har jag fortfarande väntat på min påbörjan av rotfyllning, dagen anländer snart. Jag har varit tvungen att genomgå en antibiotika kur (vilket jag verkligen försöker undvika in i det sista). Nu hade jag tandvärk från helvetet och jag visste att jag hade en liten inflammation i tandköttet mellan dom berörda tänderna. Lika bra att få det gjort, eftersom dom inte kan öppna tanden om jag har en inflammation. Vill bara få det överstökat så att jag kan börja koncentrera mig på annat, och få försöka få en viss träning i rutin…igen.

Jag har dessutom glömt eller inte tagit mig tid att gå till frisören detta år, då menar jag hela 2016. Jag brukade tidigare gå med 10-12 veckors mellanrum. Så har det inte blivit och nu har jag en bad hairday every day, det börjar bli akut nu.
Min ordinarie frisör som har klippt mig under dom senaste 10 åren har fått sin tredje bebis och jag får ont nog finna mig en annan frisör för detta ändamål. Måtte nästa vara minst lika bra.

Idag ser jag ut så här, varje dag:

haret

har

Håret sträcker sig ner till midjan vid utsläppt och topparna är groteska. Måste ta tag i det nu.

Jag skulle verkligen behöva ett råd av er. Vilken produkt är den optimala för att ge håret fukt och näring, som får det att inte torka ut?

Vad säger du?