Mina älskade ungar

Helgen som passerat:

Jag tog mig igenom julavslutningen i fredags med en påtaglig trötthet men det var det värt.

Ä1  Ä3 Ä4

Ängla kände sig fin i sina nya kläder 🙂

Efter avslutningen så valde Ängla att vara med sin kompis och hennes mamma. Vi tog oss tid att ge Oliwer skor så att han blir ännu varmare om fötterna. Han blev även glad för ett nytt bandyblad, linda (?) och lite annat. Kvalitetstid med Olli var uppskattat av oss alla.

Skor skor1Han hade ju faktiskt höjt många av sina betyg under den här lite turbulenta terminen. Den första terminen i högstadet är nog turbulent för dem flesta på ett eller annat sätt. Man är stor men ändå liten, det förväntas mer av en och det börjar bli lite mer allvar. Inte helt chockerad är jag heller då han hade fått ett roligt diplom av lärarna.

O1

Kan någon debattera så är det han 😀

När vi väl kom hem så var det självklart bandy för Oliwer. Det var ju mycket som skulle pimpas och fixas på klubban med dem nya grejerna. Med Lelles jätte kastrull som han brukar koka skinka i till jul stod då Oliwer i dem nya skorna och kokar sitt bad för att kunna vrida och knäcka till den rätta vinkeln. Sen ska den lindas och en massa annat.

Han frågar mig om jag tycker hans nya blad är fint. Absolut, det är jätte fint. Grönt eller gult. Det är allt jag kan om bandy just nu. Jag lär mig ju dock oerhört mycket av honom varje dag, så jag lär bli fullärd inom en kort tid.

O2 O3 O4 M1

Själv höll jag mig i bakgrunden och mådde sådär.

Oliwers kompis kom över och spenderade fredagskvällen med oss, det vankades ju match på lördagen 🙂

I lördags var det lite städning, vila och inhandling som stod på listan. Hände lite positivt utöver det vanliga men det är ju varmt välkommet 😉

Igår, söndag, så drog vi iväg till Uppsala för att överraska Oliwer. Han äter, sover och lever bandy och därmed hänger han på KlubbHusets hemsida, youtube kanal osv. De hade dagens adventskalender som Oliwer såg om och om igen. Det ända han önskar sig är att få gå in på KlubbHuset och välja vilken klubba han vill. Det fick han 😉 Han är så stor så han förstår och någon morgonpresent kunde han lätt utesluta för det här.

Han har sovit med den inatt 🙂 Nu står han i hallen och dribblar.

Idag är det måndag och jag har lyckligtvis hunnit sätta ihop helgens inlägg och mitt mående i helgen har inte varit riktigt som vanligt. Jag känner mig lite stressad av en hel del anledningar och det tär en hel del. Jag måste lyssna på min kropp nu och samtidigt ta hänsyn till hur familjen mår. Det verkar räcka för mig just nu. Jag måste bromsa och det tänker jag göra nu i jul och hoppas återhämta mig igen.

Det blir bra så länge jag lyssnar på mig själv!

Vad säger du?