“Tung-tryckare”

Jepp, det är vad jag är.
Jag har en del problem med musklerna och går bland annat hos en bettfysiolog,  där jag har gjort avtryck för en bettskena.

Hur sexigt är inte det. Tänk er detta: Mig i mjukiskläder, öronproppar (för att två familjemedlemmar snarkar) och det har jag snart toppat med en bettskena. Utan hörsel dreglandes med brottar-bett ska jag krypa ner bredvid sambon om kvällen.
Det måste ju ändå fungera som preventivmedel om något 😂

Nästa vecka hämtar jag den, då ska ni få se den föreställningen jag precis bad er genomföra 😉

Saken är den att om dagarna (säkert om nätterna också) så trycker jag upp tungan i gommen, för att på natten mer sällan gnissla tänder och bita ihop.

Vet inte vad som är sexigast. Bettskena eller tandgnissel?

Jag kan ju dock inte ha den på dagen så då blir det andra övningar att träna på. Förhoppningsvis löser det iallafall en massa spänningar.

Jag har inte tänkt på att tungtryckning kan ge sådana spänningar innan och har inte ens tänkt på att jag gör det, förrän förra julen. Nu ska här läras in nya vanor.

“Allt kan förändras, förnyas och förbättras” 👍

Är du en Tung-tryckare eller har du någon annan dålig vana?

Postat med mobilen

2 Comments

 1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.

  • Jag hade sömnsvårigheter när jag var som sämst. (Näringsbrist bl.a.) Har alltid sovit bra innan men har alltid varit uppe före tuppen. Jag försöker hitta ett sätt för få bästa möjliga sömn för att få maximal rehab.

   Jag har precis börjat med proppar och valde då dem små i färgen beige. Men det verkar som om det finns en uppsjö av proppar :mrgreen: För tryckutjämning, vattentäta och massa andra finurliga påfund. Tänkte prova någon annan variant när jag slarvat bort alla i nuvarande paketet.
   Det händer ju att man tappar dem på natten, men oftast bara den ena :mrgreen:

   Ska se till att lägga upp bilder och omdöme på propp-provningen 😉

   Skönt att man inte är ensam 👍

Vad säger du?