Personifiera badrummet

Jag kan gotta mig länge i sådana här inspirationsbilder och önska mig ett hus där jag får renovera och personifiera badrummet. Badrummet är minst lika viktigt att trivas i som vilket annat rum som helst, om inte mer. Tänk på hur mycket tid vi egentligen spenderar i badrummet, i alla fall jag.

Jag sminkar mig, uträttar behov, badar och som det ser ut idag så tvättar jag även där. Skulle vilja ha enbart ett badrum och en separat tvättstuga.

Hur mitt badrum skulle se ut vet jag inte och skulle jag få göra om det jag har så skulle det se helt annorlunda ut, det skulle personifieras med garanti.

Så för att inspirera, spara och lägga INR på minnet så delar jag några, av många, bilder.

101034-2

Alla har vi sett lösningar på hur man använder utrymmet under trappan, den här lösningen var både kreativ, brilliant och rätt gullig. En hel familjedusch. Väldigt snyggt med återkommande material och den klara duschväggen. Jag gillar.

101040-2

Här gillar jag hela lösningen. Det sneda duschutrymmet med klar duschvägg, Handfaten och dess förvaringsmöbel som sitter från vägg till vägg, så man utnyttjar hela utrymmet. Den raka spegeln som tar igen fönstrets form, likaså lådorna i möblerna. Stilrent och snyggt.

badrum-tra

Den är är ju något extra. Ser ut att vara hämtat från Fifty Shades Of Grey. Trändigt, nytänkande och maskulint. Jag skulle absolut kunna duscha i det där badrummet. Om jag skulle titta på film på en projektor mot en frostad duschvägg vet jag inte men jag gillar att möjligheten att ta in tekniken i det oväntade. Lika snabbt få den att försvinna. Stort +

duschdorr

Här gillar jag den nischade duschväggen. Slipp insyn och personifiera samtidigt.

duschvagg-med-tra

Runt möter kantigt, sten möter trä, matt möter blankt…. Behöver jag säga mer? Like!!

stockholm-2

Kontrasterna här gör badrummet varm men stilrent. Val av trä och kakel är vägt noga i vågskålen, när det gäller detta badrum. Väggar i kakel får ha inredning i trä medan väggen i trä får ha fuktvänligt kakel för blöta handdukar och badrockar. Det tunga och tjocka möter en lätt men ändå stor transparant duschvägg. Like!!

Tänk vad svår jag skulle få det om jag ska renovera badrummet någon gång i framtiden. Hahaha. Men jag lägger garanterat INR på minnet.

Besök deras hemsida www.inr.se och gotta dig i badrum utöver det vanliga.

Bildkälla: INR

 

Vad säger du?