Din unika tröja

Efter inlägget “Sen fick jag en idé” har jag fått förfrågningar och intresse av er besökare på dessa, vilket är jätte roligt!

Jag tänkte ta fram dessa till mig själv så om du vill kan du hänga på beställningen 😉

UNIQE-o-fuck-you-1

1st T-shirt kostar 269 kr inkl. frakt. Designen bjuder jag på, det är bara roligt att ni gillar dem.

Jag lägger en sambeställning den 24/1, nästa lördag för att invänta om någon av er vill haka på beställningen. Vill du det så fyll i nedanstående formulär senast fredag 23/1. Vill du ha flera tröjor så fyll i och skicka formuläret flera gånger 😉

När beställningen är lagd tar det ca. 7 dagar innan leveransen kommer hem till mig, som jag sedan skickar vidare till Dig.

 


Observera att tröjorna kan vara lite små i storlekarna. Mät en tröja du trivs i (mellan armhålorna och från kragens nedre kant till tröjans nedre kant) och ange detta i kommentarsfältet så beställer jag storleken efter dina önskade mått om du känner dig osäker. Jag vill ju att Du ska trivas i tröjan/tröjorna.

Möjligheten till fler färger finns så vill du absolut inte ha svart eller vit så skriv en förfrågan på färg så får jag se vad jag kan göra.

Observera att jag inte tjänar en enda krona på detta, det är en sambeställning för att få fram en tröja som ingen annan har. Bara vi snart 😉

Då kör vi 😉

Vad säger du?